Bouwbedrijf

Veelzijdig en ervaren

Kuiper en Vos Bouw BV is opgericht door Michel Kuiper en Ludwin Vos. In de loop van de jaren hadden zij al veel ervaring opgedaan met een heel breed pakket aan bouwkundige klussen. Omdat ruime en brede ervaring aan de basis van dit bouwbedrijf staat, kunt u vertrouwen op vaardigheden en kennis van complete vaklieden. Dus ook voor uw niet-standaard-klus loont het zeker de moeite om eens met Kuiper en Vos Bouw BV de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkzaamheden bestaan uit:

nieuwbouw

blokken_lijmen

 


Vanaf de fundering tot de nok bouwen wij een huis of schuur. Van ruwbouw tot afwerking, zowel metselwerk als timmerwerk verzorgen wij tot in de puntjes. Voor specialistisch werk als installatietechniek, spack- en schilderwerk werken we samen met betrouwbare partners en vakmensen op dit gebied, want de kwaliteit van wat we opleveren staat altijd voorop!

De techniek staat niet stil en Kuiper en Vos Bouw ook niet! Met het lijmen van grote kalkzandsteen blokken, kunnen we tegenwoordig kwaliteit koppelen aan snelheid. De tijdswinst die we hiermee kunnen boeken, vertaalt zich voor u terug in een veel scherpere prijs bij nieuwbouw. Vraag ons daarom altijd om een offerte, het is echt de moeite waard!

 

 

 

verbouw / aanbouw

uitbouw

 
 

Wilt u wat ruimer wonen of de ruimte beter benutten? Of het nu gaat om een interne verbouwing, het plegen van een aanbouw als een serre of het plaatsen van een dakkapel, wij van Kuiper en Vos hebben zo vaak met dit bijltje gehakt dat u van succes verzekerd bent. Gedegen constructiewerk en keurige afwerking gaan hand in hand.

 

 

 

interieurbouw

interieurbouw

 
 

Uw interieur verfraaien, een wandje met deur zetten of een praktische inbouwkast maken, behoort bij Kuiper en Vos Bouw allemaal tot de mogelijkheden. Als u uw woning naar uw hand wilt zetten, neem dan contact op met Michel en/of Ludwin. Wij helpen u uw woonwensen te verwezenlijken.

 

 

 

tegelwerk

tegelwerk

 

 
 
 
Van de keuken tot badkamer en toilet, maar ook bij vloerverwarming in uw kamer, vormen tegels een ideale afwerking. Of u voor een landelijke of een strak moderne uitstraling kiest, het is pas "af" als het goed gezet en gevoegd wordt: kies daarom ook voor Kuiper en Vos bouw. Renovatie aan badkamer en/of toilet behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Er lijkt altijd een heleboel rompslomp bij te komen kijken, maar juist dankzij ons vakwerk komt u daar zo snel mogelijk doorheen, met een prachtig eindresultaat waar u nog lang plezier van zult hebben.
 

 

dakwerk / zinkwerk

dakwerk_zinkwerk

 
 
Van pannen en loodslabben tot dakgoten, regenpijpen en platte daken, het vakwerk van Kuiper en Vos bouw zorgt voor een waterdichte oplossing. Reparatie en renovatie van bestaande probleem gebieden behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. Bel voor een vrijblijvend advies!
 

 

metselwerk / timmerwerk

tuin_project

 
 
 

Het metsel- en timmerwerk hoeft zich natuurlijk niet tot uw huis te beperken. Ook in b.v. uw tuin kan een muurtje, hekwerk, schutting, veranda, overkapping of tuinhuisje uw woonplezier enorm verhogen. Juist voor het betere hand- en maatwerk moet u echt bij Kuiper en Vos Bouw zijn!

 

 

 

renovatie / herstelwerk

renovatiecarport

 
 
Het hout van uw kozijnen of gevelbetimmering is soms de verf niet meer waard. Dan moeten we het vervangen. Het is dan vaak goed om gelijk ook de isolatie mee te nemen, zodat uw huis niet alleen van buiten weer een plaatje wordt, maar de warmte ook binnen houdt. Kuiper en Vos Bouw heeft veel praktische oplossingen om met renovatie gelijk een upgrade te plegen.
Als het water door lekkage een weg naar binnen heeft gevonden, kan het zijn dat verzwakte dragende delen vervangen moeten worden. Wij zorgen voor een snel maar gedegen herstel van constructie en afwerking. Bovendien zorgen we ook voor het renoveren van b.v. het dakleer van het platte dak, waar de lekkage vandaan kwam.