Wat Kuiper en Vos BV bouwt

 

Kijk in deze presentatie van onze projecten naar wat wij zoal realiseren. Overtuig uzelf van onze veelzijdige kwaliteit!

Wilt u ons volgen? Dat kan op facebook @kuiperenvosbouw .

nieuwbouw-energieneutrale-vrijstaande-woning

Energieneutrale nieuwbouwwoning

In Doldersum heeft Kuiper en Vos Bouw een tweede nieuwbouw woning gerealiseerd die energie neutraal is. Met een grondgebonden warmtepomp en op de schuur een indak zonnepanelen systeem.

De buitenkant is afgewerkt met verschillende materialen te weten: exclusieve metselstenen , gemodificeerd hout, gebinten en lamellen van Duits eiken. Behalve dat de blankhouten lamellen een optisch fraai contrast met een zeer exclusieve uitstraling opleveren, dienen ze ook als (externe) zonwering voor de grote glaspartij op het zuiden.

Omdat deze woning dichter op de weg straat, zijn de ramen uitgevoerd in tripple glas om het geluid van het wegverkeer buiten te houden.
Het dak heeft extra grote dubbele overstekken gekregen om de verhouding goed te houden ten opzichte van deze vrij hoge woning.

Binnen zijn zowel boven als beneden grijze epoxy gietvloeren aangebracht, wat een luxe en moderne uitstraling geeft én een ideale combinatie met de vloerverwarming is.

 

 
 
Lees meer...

ontwerpRuth

Nieuwbouw slagerij en appartementen Dorpsstraat Vledder

In het centrum van Vledder bouwt Kuiper en Vos Bouw een nieuw winkelpand met twee huurappartementen erboven. In opdracht van Otten infra realiseren we een ontwerp van Ruth Architecten, dat op deze zichtlocatie mooi tot z'n recht zal komen.

 
 
Lees meer...

9overzichtzwemspavlondervloerterrasoverkapping

Aanleg zwemspa

In Wapse heeft Kuiper en Vos Bouw een zwemspa gerealiseerd. Deze zwemspa is een 1:2 combinatie van jacuzi met een compact zwembassin. Het bassin hoeft niet heel groot te zijn, omdat je tegen de stroom in kunt zwemmen. De snelheid van de waterstroom kun je met de regelbare pomp verhogen of verlagen.

Het geheel is afgewerkt met bamboe vlonderplanken wat de luxe van het geheel accentueert, heel duurzaam is en een natuurlijke uitstraling geeft. Er is een fraaie terrasoverkapping gezet die past in het strakke lijnenspel. De nette en nauwkeurige manier van werken van Kuiper en Vos Bouw levert echt meerwaarde voor een project als deze.

 

 
 
Lees meer...

00-woningmeppel

Nieuwbouw energie neutrale woning Meppel

In de nieuwbouwwijk Bergierslanden in Meppel realiseerde Kuiper en Vos Bouw deze energieneutrale woning. Behalve dat de woning van de modernste technieken is voorzien, is deze ook met de modernste bouwtechnieken opgetrokken. Met een combinatie van gelijmde kalksteenblokken en prefab houtconstructies werd er heel snel het casco gerealiseerd en het binnenwerk kon beginnen.

Aan de woning is zowel binnen als buiten veel aandacht besteedt aan de afwerking. De zonnepanelen zijn geïntegreerd in het dak. Voor de verwarming zorgt een grondgebonden warmtewisselaar.  Dit voorkomt een lappendeken van panelen waardoor de fraaie architectuur optimaal tot z'n recht komt.

 
 
Lees meer...