Wat Kuiper en Vos BV bouwt

 

Kijk in deze presentatie van onze projecten naar wat wij zoal realiseren. Overtuig uzelf van onze veelzijdige kwaliteit!

Wilt u ons volgen? Dat kan op facebook @kuiperenvosbouw .

woonboerderij
 
woonboerderij-Wapse

Baden in luxe

Voor dit project in Wapse heeft Kuiper en Vos Bouw de bestaande boerderij helemaal opnieuw gebouwd omdat verbouwen onmogelijk bleek vanwege de slechte staat, met name van de fundering. Nadat de opdrachtgever zelf al het sloopwerk had uitgevoerd, kon de wederopbouw beginnen. Alles is nagebouwd zoals de boerderij oorspronkelijk gebouwd is.

Binnen is alles uiteraard gemoderniseerd, waarbij in het achterste deel, de vroegere koeienstal, de modernste technieken zijn toegepast.
De hele woning is op de bgg voorzien van een akoestisch plafond om galm tegen te gaan.
De badkamers hebben wij met zeer exclusieve tegels en sanitair afgewerkt.
 
Aan de voorzijde heeft de klokgevel met bijbehorende hardstenen ornamenten weer de uitstraling als vanouds. Het metselwerk is allemaal uitgevoerd in kruisverband.
Ook hier hebben wij de onderbouw van kalkzandsteen gemaakt waarna er een prefab kap op geplaatst is. 
Zoals van oudsher is het voorhuis voorzien van dakpannen en het achterhuis, carport en hooikiep voorzien van riet.

Aan de achterzijde is een geïntegreerde terrasoverkapping gemaakt met vloerverwarming waarbij dezelfde tegels als binnen op zijn verwerkt en de voegen van binnen naar buiten allemaal mooi doorlopen.

Naast de woning is nog een carport gebouwd in dezelfde stijl als de woning.
Om het zwembad heen is, net als het terras, boven een bamboe vlonder gemaakt.

 

 
 
Lees meer...

9overzichtzwemspavlondervloerterrasoverkapping

Aanleg zwemspa

In Wapse heeft Kuiper en Vos Bouw een zwemspa gerealiseerd. Deze zwemspa is een 1:2 combinatie van jacuzi met een compact zwembassin. Het bassin hoeft niet heel groot te zijn, omdat je tegen de stroom in kunt zwemmen. De snelheid van de waterstroom kun je met de regelbare pomp verhogen of verlagen.

Het geheel is afgewerkt met bamboe vlonderplanken wat de luxe van het geheel accentueert, heel duurzaam is en een natuurlijke uitstraling geeft. Er is een fraaie terrasoverkapping gezet die past in het strakke lijnenspel. De nette en nauwkeurige manier van werken van Kuiper en Vos Bouw levert echt meerwaarde voor een project als deze.

 

 
 
Lees meer...

nieuwbouw-energieneutrale-vrijstaande-woning

Energieneutrale nieuwbouwwoning

In Doldersum heeft Kuiper en Vos Bouw een tweede nieuwbouw woning gerealiseerd die energie neutraal is. Met een grondgebonden warmtepomp en op de schuur een indak zonnepanelen systeem.

De buitenkant is afgewerkt met verschillende materialen te weten: exclusieve metselstenen , gemodificeerd hout, gebinten en lamellen van Duits eiken. Behalve dat de blankhouten lamellen een optisch fraai contrast met een zeer exclusieve uitstraling opleveren, dienen ze ook als (externe) zonwering voor de grote glaspartij op het zuiden.

Omdat deze woning dichter op de weg straat, zijn de ramen uitgevoerd in tripple glas om het geluid van het wegverkeer buiten te houden.
Het dak heeft extra grote dubbele overstekken gekregen om de verhouding goed te houden ten opzichte van deze vrij hoge woning.

Binnen zijn zowel boven als beneden grijze epoxy gietvloeren aangebracht, wat een luxe en moderne uitstraling geeft én een ideale combinatie met de vloerverwarming is.

 

 
 
Lees meer...

ontwerpRuth

Nieuwbouw slagerij en appartementen Dorpsstraat Vledder

In het centrum van Vledder bouwt Kuiper en Vos Bouw een nieuw winkelpand met twee huurappartementen erboven. In opdracht van Otten infra realiseren we een ontwerp van Ruth Architecten, dat op deze zichtlocatie mooi tot z'n recht zal komen.

 
 
Lees meer...